Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Παραμονές των εκλογών όλοι θα την έφτιαχναν, τώρα χάθηκαν !


Εμείς όλοι που συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο της 30ης Νοεμβρίου 2014 για να ξανακτιστεί η γέφυρα της Άκοβας και να επισκευαστεί το οδικό δίκτυο της περιοχής εγκρίνουμε, το παρακάτω ψήφισμα :

1. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε άλλο την παρελκυστική ταχτική και τις ψεύτικες υποσχέσεις των αρμοδίων για την κατασκευή της γέφυρας και την επισκευή του οδικού δικτύου της περιοχής.

" Όχι άλλο αίμα στο δρόμο και στο ρέμα".

2. Είμαστε αποφασισμένοι να κλιμακώσουμε τον αγώνα, αν δεν ξεκινήσουν ΑΜΕΣΑ οι διαδικασίες για την κατασκευή ανθεκτικής γέφυρας και η επισκευή του οδικού δικτύου. Η ολοκλήρωση του έργου να γίνει εντός 6 μηνών.

3. Η επιτροπή αγώνα που συγκροτήθηκε από όλους τους φορείς συνεταιρισμούς, τοπικά Συμβούλια, Συλλόγους, επιχειρήσεις εξουσιοδοτείται να παρακολουθεί από κοντά την πορεία υλοποίησης των έργων. Αν διαπιστώσει καθυστερήσεις ή παρεκκλίσεις να αποφασίσει κλιμάκωση του αγώνα, στον οποίο θα συμμετέχουμε όλοι αποφασιστικά.

4. Τέλος, ζητάμε από τους αρμοδίους - Δήμο, Περιφέρεια, Κυβέρνηση - να συναισθανθούν επιτέλους τις ευθύνες τους κι όχι μόνο να προσπαθούν να μας εκφοβίσουν και να μας διαιρούν. Τους διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι και δεν θα δεχτούμε τον μαρασμό των οικογενειών μας, των καλλιεργειών μας, των επιχειρήσεων μας. Οι γέφυρες και οι δρόμοι ενώνουν τους ανθρώπους.

5. Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στον Υπουργό κ. Ι. Μανιάτη, τον Υφυπουργό κ. Ι . Ανδρανό, τον Περιφερειάρχη, κ. Π. Τατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Α. Χειβιδόπουλο και το Δήμαρχο κ. Δ. Καμπόσο. Ακόμα να κοινοποιήσει σε όλα τα μέσα Ενημέρωσης (ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες) της Αργολίδας και των Αθηνών.


Άκοβα 30-11-2014 

Για την επιτροπή αγώνα 

Αριστείδης Λειβαδίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου